VOGELIUS
Carpe Diem > Foto fra rejser > USA 2010 > Vejen til Santa Maria

Vejen til Santa Maria

Dag tre i USA starter med vi skulle i lufthavnen og hente den lejede bil hos Hertz. Ved afrejsen fra hotellet blev vi spurgt om vi havde bestilt transport til lufthavnen, da jeg sagde nej, skulle hotellet nok sørge for det, hvis vi ville sætte os. Fem minutter efter stillede en chauffør i mørk habil med slips og spurgte efter Vogelius.
Det var os - hotellet havde bestilt en limousine (sort og lang til alle vore seks kufferter), så vi kunne komme standsmæssigt til Hertz. Hos Herts havde vi hjemmefra efter råd fra FDM bestilt og betalt en terrængående Nissan Terraso - lidt større end vores Honda CRV. I lufthavnen fik vi nøglerne til en 2 uger gammel Chevrolet Traverse , 7 personers ,med en 3,6 liter benzinmotor og alt i udstyr , efter de seks kufferter var lagt ind kunne Jesper sidde bagerst i vognen . Bagklappen lukkede op og ned med motor - fjernbetjent. Ren luxus. Der var så fire enkelt sæder et til hver og firezone klimaanlæg. GPS talte dog amerikansk.Vi var blevet rådet til at fravælge motorvejen og køre ad den gamle vej 1 fra San Francisco til Santa Maria, det blev til en af de smukkeste køreture - langs Stillehavet - men også den længste - 550 km. På vejen var der som i Danmark salg af egne frugter, vi købte JORDBÆR en hel bakke, de var på størrelse med ferskner!.
Smagte rigtigt godt.

Selv om Joachim ikke havde sit golfudstyr med, skulle vi lige se Tiger Wood's foretrukne golfbane, hvor der i foråret var blevet spillet US Open 2010- Pebble Beach. Stranden foran var også god.
Vi kørte forbi mange smukke klipper og småøer her en klippeø med et lille landbrug og køer.

Jesper ville gerne i Stillehavet og kigger på vandet her
MEN , det er STORE bølger selvom det ikke blæste, så det blev et nej denne gang. I Los Angeles lykkedes det rigtigt at komme i Stillehavet og bade.


Så nåede vi frem til Santa Maria Inn, Den var bestilt hjemmefra og var næstsidste hotel som var bestilt via hotels.com. Det var så absolut flot og godt, her er Wannapa i en af haverne.


Efter en god nats søvn, var der det store amerikanske morgenbord, tag selv , muligheden for at spise sig ihjel om morgenen er til stede, men nu var det jo tredie gang i USA, så vi passede på. Hotellet var indrettet i gammel engelsk stil med maghonimøbler og åbne pejse som der var ild i !!!
Efter morgenmaden skulle vi køre de godt 180 km til Hollywood.! Hvor vi havde bestilt hotel lige ved Hollywood Boulevard, så vi kunne gå rundt - troede jeg -!!!

Billeder fra turen, herunder alle fra SOLVANG, "den danske by" i Californien.
 
 
Turen til Santa Maria