VOGELIUS
Carpe Diem > Foto fra rejser > USA 2010 > Marriot 

Marriot 

16. juli, hjemrejsedagen, imorgen kl. 16.30 er vi i Kastrup. Så sidstedagen blev fejret på et rigtigt luxushotel, lige ned til vandet og tæt på San Francisco Airport. Vi fik også besøg af noget af Wannapa's familie.

Lige syd for San Francisco Airport lå dette luxus Hotel, og som det sidste sted i USA, havde vi reserveret et KING room hjemmefra.

Der var et dejligt værelse med en skøn havudsigt, og midt ude i vandet begyndte lufthavnens to lange landingsbaner.

Selvom der kun var nogle kilometer til landingsbanen kunne vi ikke høre flyene !!.

Mor til Sunee og Barnee(Tyskland) hedder Arree og er på besøg fra Bangkok her i San Francisco.

Wannapa og Sunee i San Francisco - Marriot Hotel. Sunee er gift herovre og har to døtre på 16 og 13 år. som ikke var med den dag.


 Det var også dagen for aflevering af den trofaste rejsevogn, Chevrolet-Traverse. Vi havde kørt 4.488 km i den på 19 dage , den kørte knap 10 km literen. 1 gallon kostede ca 3 $ 30 cent. og for det får man 3,79 liter benzin altså 5 kr. 22 øre pr. liter, det er noget billigere end i Europa.

Ud til lufthavnen og hjem.

Turen gik direkte over Atlanten og vi nåede en topfart på 1045 km i timen. Det var der ingen af os der havde prøvet før, men flyet var også 1 time forsinket fra San Francisco.

Vi nåede dog KLM flyet til København, men det vand de savner i ørkenen derovre , findes i rigelig mængde i Holland, hvor Rhinen er gået over sine bredder.

Så lægges der an til landing i Kastrup.

Tre dejlige uger er slut - for denne gang.