VOGELIUS
Carpe Diem > Foto fra rejser > USA 2010

USA 2010

Vi rejste den 28. juni kl. 11.30 fra Amsterdam og skulle efter 10 timers flyvning ankomme kl. 13.00 til San Francisco. Dvs vi fulgte næsten med tiden hele vejen.
Da der blev lovet fint vejr efter England, på vej op mod Island, Grønland og Canada, var der både lejlighed og mulighed for at se en masse. De følgende billeder er alle taget fra 10-13 kilometers højde med et Lumix 9,1 MP lommecamera med 10 gange optisk Zoom.

ISLAND 13 km. nede

Islands østkyst.
 Farvandet mellem Island og Grønland.


Tæt på Grønland dukker dette ISBJERG op.

Grønlands Østkyst.
Grønlands Vestkyst.

Vestkysten

Vestkysten

Vestkysten, se hvordan Is og vand laver et spor i isen som en vej.
Så er vi fløjet ind over sydcanada med landbrug. Lige marker.

Grænsen til USA, om det er den ene side eller anden var svært at se på kortet.

Jesper følger også med, men 10 timer er længe, så godt der lige for næsen

sad en 10 tommer skærm, som indeholdt 80 spillefilm, 100 timer musik, samt computerspil til både børn og voksne. Jeg spillede tetris når jeg ikke spiste, drak, fotograferede eller så film. KLM serverede fem gange på turen, så service  var helt i top.
Skærmen kunne også vise kort og afstand, højde, fart og temperatur udenfor, her er vi begyndt at gå nedad vi er i USA's luftrum.

Det er ikke kun Grønland som har is og sne, bjergene nord på i Montana - Rocky Mountains er så højde at der altid er sne.

Jesper og jeg blev enige om det ligner UFO spor, men ikke er det.

Her et billed mere af de mærkelige runde marker. Da vi kom til Arizona fandt vi først ud af hvad det er. Vandningsanlæg. Vandet kommer op midt i marken, og så kører der et langt vandrør på 4-6 hjul rundt og rundt.

Markerne er snorlige undtagen ved bjerget og vejen.


Undermenu