VOGELIUS
Carpe Diem > Foto fra rejser > Italien 2011 > Chianciano Terme

Chianciano Terme


19. juli - 26. juli 2011


Her ses Joachim og Jesper foran vores lille men nye og hyggelige hotel. Vi fik de to værelser på 3. sal og hele balkon'en dermed for os selv i 8 dage, god udsigt og god mad morgen og aften. Kokken holdt meget af pasta det vi som forret i 7 dage i forskellig indpakning, men tre retter hver aften ! kl. 20.00 !
Der var som lovet på hjemmesiden www.hermitagehotel.it trådløst internet gratis så det skulle udnyttes, men derfor kan man jo godt følge med i Tour de France, selvom vi måtte undvære Jørgen Leth og tage til takke med tre italienere som talte meget, jeg ved ikke hvad de sagde, men snakke - det kan de!!


Udsigt fra de to værelser over den gamle bydel, med bjergene i baggrunden, den gamle bydel har ikke hoteller ! , der bor folk.


Til venstre havde vi udsigt mod sydøst, vinmarker, olivenmarker, korn- og græsmarker. De laver en god vin og ost her .Den gamle bydel kan vi turister kun GÅ rundt i, og det er måske meget godt, jeg så denne stentavle om den italienske folkeafstemning efter anden verdenskrig, skulle Italien igen være et kongerige ? eller en republik ? som det ses var det meget lige i hele landet : 12 mill mod 10 mill, men i vores by var der ikke tvivl, ikke mere kongedømme, 336 var for og 2229 imod en ny konge over Italien. ( Men afstemningen var jo også 50 år FØR Berlusconi).


Den gamle bydel fra 1600 tallet er romantisk og meget tro mod fortiden, små gader, skodder, vinduer, afskallet murværk, mange "arkitekter", blomster og ingen biler, her er rart at gå, der var også en gammel kirke at besøge, kirkerne er åbne hernede - altid !


I Kirken var der en glaskiste - i denne var en kopi af Jesus Kristus lagt, som man mener han så ud i 1600 tallet.Flere foto på Picasa . Klik på billedet herunder, og så på diasshow øverst til venstre

Chianciano Terme